Remission er over – for nå i alle fall

Jeg kunne skrive i Februar 2015, at jeg hadde effekt av Mito-cocktailen (Q10 og L-carnitine). I ett år nå, så har jeg hatt minimalt med anfall, og de anfallene jeg har hatt, har vært svakere. De har og alltid kommet etter at jeg har glemt å ta medisiner en dag.

Men nå har det endret seg.

Jeg har sluttet med Sarotex. Jeg har brukt Sarotex i lang tid pga kronisk migrene. Men Sarotex har mange bivirkninger, og etter hvert hadde det for liten effekt på migrenen min til at bivirkningene var akseptable. I tiden etter at jeg sluttet har jeg hatt noe økning i antall anfall, og etter nå i det siste har jeg hatt ukentlig anfall igjen, og de er sterke! Alt er tilbake der jeg var før.

Mange trenger en kombinasjon av Sarotex og ko-enzymer for at disse skal ha en effekt. Jeg er nok en av disse. Jeg håper i alle fall på det. Jeg har nå startet med Sarotex igjen, og håper at dette skal bringe min CVS tilbake i remission.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>