Katten virker – selvom medisinene ikke gjør det

Jeg har hatt lange perioder uten CVS nå, og det får meg til å bli mindre påpasselig med å ta medisinene. Det straffer seg. Jeg har igjen hatt 2 netter med CVS. Som med alle anfall siden jeg startet med Mito-cocktailen, så har jeg ikke fått medisinene til å virke. Anfallene er ikke så sterke, men jeg har null smertelindring. Jeg lurer på om det er fordi jeg tar medisinene for sent. Anfallene begynner saktere og tar lengre tid – de sniker seg mer inn på meg – derfor tar jeg ikke medisinene før anfallet egentlig har kommet godt igang.

Men selv om medisinene har ikke virket, aå har katten det. Av en eller annen grunn kommer den og legger seg på magen min hver gang jeg har CVS, og ikke bare gir det varme og et trykk der som virker direkte smertedempende, men det gir meg noe helt annet å fokusere på. Thank God for small miracles, huh?

mish

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>