Når kun dusjen gir lindring…

Innimellom har jeg anfall jeg bare ikke klarer å stoppe. Dette var en av de. Etter at jeg begynte med mito-cocktailen, har jeg ikke hatt alle symptomer… Noen ganger er det oppkast og kvalme, men ikke noe annet, andre ganger er det kun magesmerter. Denne gangen var det magesmerter.

Disse smertene er av en annen verden, og jeg ikke sterk nok til å holde de ut.

På de anfallene jeg har problemer med å stoppe, er det alltid magesmertene jeg ikke får bukt med. Så og denne gangen. Hverken ibux, Tramadol eller Paracet duo hadde noe effekt. Jeg lå og vrei meg av smerte i dusjen, og ante ikke mine arme råd.

Til slutt tenkte jeg at jeg kan jo prøve Zofran også.

Zofran skal jo ikke ha noen effekt på smertene – det er jo en kvalmestillende. Men jeg tenkte at det kan jo hende at medisinene ikke tas opp i tarmen, om den er lammet av anfallet – og at Zofran kanskje sparker igang tarmfunskjonen igjen. Ikke aner jeg om dette var årsaken – men det virket!

Jeg spurte en farmasøyt om dette på apoteket noen dager etter – men hun kunne ikke skjønne at det skulle ha en sånn effekt – men bad meg teste ut senere om det er effekt, eller om det bare var en tilfeldighet. Det kan jo være det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>