Å finne støtte i flere…..

CVS er en veldig ensom diagnose, og man kan føle at man er den eneste i verden med denne diagnosen. Dessverre tok det meg mange år før jeg fant steder der jeg kunne finne støtte. Dette selvfølgelig fordi det tok mange år før jeg fikk riktig diagnose, så jeg visste jo ikke hvor jeg skulle lete etter andre med samme sykdom.

I dag er jeg medlem av Cyclic Vomiting Syndrome Association (USA/Canada). De har søster-organisasjoner i noen land, men ikke så mange. Men vi uten en organisasjon i vårt eget land er mer enn hjertelig velkommen til å melde oss inn i deres organisasjon. Som jeg har skrevet andre steder på denne bloggen, så er jeg interresert i å starte en interesseorganisasjon for sykliske brekninger her i Norge. Men til dette trenger jeg hjelp av flere. Så er du villig til å være med på dette, så ikke nøl med å ta kontakt med meg.

Jeg er og medlem av støttegrupper på Facebook. Det finnes et nettverk av støttegrupper der, under paraply-gruppen CVS speaks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>