Fortsatt god effekt av MITO-cocktailen.

Jeg har fortsatt anfall, men de har sunket fra en 9 på smerteskalaen, til en 1, maks 1.5. Helt fantastisk! Jeg må fortsatt ta Zofran for å stoppe anfallene (dvs, jeg har ikke vært villig til å prøve uten, for jeg orker ikke tanken på å ha et skikkelig anfall om jeg kan unngå det.). Mens jeg før hadde maks 15 min fra anfallet startet til det var for sent å ta zofran, har jeg nå timer på meg! Anfallet begynner veldig sakte og forsiktig, sånn at frem til nå har jeg helt fint klart å stoppe alle anfallene før de har kommet skikkelig igang. Før klarte jeg å stoppe under 10% av dem.

Hurra :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>