Definitivt effekt av Mito-cocktailen

Nå er det ca 3 måneder siden jeg startet med mito-cocktailen. Jeg har siden det hatt noen anfall med kun magesmerter (magemigrene?), og jeg har ikke vært 100% sikker på om dette egentlig var CVS, men med mye mindre symptomer grunnet effekt av mito-coctailen, eller om jeg fortsatt var i remission. Og om jeg fortsatt var i remission, visste jeg ikke om dette var pga tilskuddene eller ikke.

Det jeg visste derimot var at disse magemigrene-anfallene kom hver 12 dag.

I begynnelsen av denne uken gikk jeg tom for coezQ10, og jeg fikk ikke tak i nye på et par dager. Dette falt sammen med at den 12. dagen etter forrige anfall kom. Også denne gangen kom anfallet – og denne gangen var det ingen tvil: dette var et CVS anfall. Uten coezQ10 i kroppen hadde jeg et anfall helt identisk med de jeg har hatt tidligere – alle symptomer var tilstede, og i like stor styrke som tidligere.

Det er mao ingen tvil om at coezQ10+L-karnitin har effekt på min sykdom.

Dette betyr og at det i mitt tilfelle er snakk om en mitokondriell dysfunkjson. Dette betyr også, at nå som jeg vet, så er det så mye mer motiverende å ta de riktige grepene for å skape en endring.

Anfallet var forferdelig – som alltid – og etter anfallet hadde jeg behov for å illustere hvordan det oppleves å gå igjennom en slikt anfall.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>