Jeg har effekt av Mito-cocktailen

Nå har jeg brukt mito-cocktailen (coEzQ-10 og L-karnitin) i 11 uker. Jeg merker effekt! Det jeg merker er at jeg sovner lettere på kvelden, og sover bedre. I tillegg merker jeg stor forskjell på hjerne-tåke. I årevis har jeg bl.a hatt problemer med å få med meg tale på TV og tekster på sanger etc, men plutselig trenger jeg ikke å anstrenge meg for det lengre.

Men det viktigste av alt: jeg har i de tre siste ukene hatt 2 CVS-anfall igjen, og denne gangen nesten uten symptomer. Jeg har KUN hatt mage/ryggsmerter (magemigrene), og ikke kvalme, oppkast, diare, luft i magen og eggerap! FANTASTISK!

Smertene er fortsatt enorme, og det trengs mye smertestillende for å dempe de, men jeg slipper jo alt annet på toppen av det hele!

Dette styrker også mistankene om at det er mitrokondriellt.

Jeg har ikke råd til å ta testen gjennom courtagen laboratorier i USA, men jeg vet hvilke genmustasjoner på mtDNA det eventuent dreier seg om (på CVS pedriatic onset), og det er 16519T og 3010A. Jeg har sendt inn spyttprøve til mtDNA genanalyse for slektsforskning. Det vil ikke gi meg noen medisinsk analyse, men jeg vil få en liste over hvilke mustasjoner jeg ev har i den genetiske koden, og dermed om jeg har disse mutasjonene. Denne testen koster kun i underkant av 2.000,- og gjennomføres av et laboratorium i Houston, Texas.

Prøven ble sendt inn i går. Det tar 2-3 måneder før jeg får svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>