Hvor skal man henvende seg når man mistenker CVS?

Jeg har blitt fortvilet over å føle meg som kasteball i det norske helsevesenet. De som sies å være spesialister på dette, har ofte ikke hørt om det. Jeg har sendt en email til barnelege BS Berntsen på Ullevål sykehus med spørsmål om hvem som kan noe om dette. Jeg har sett navnet hans i avisen i forbindelse med CVS og regnet dermed med at han kunne noe om dette.

I hans svar forteller han meg at det er barnegastroenterologer eventuelt generelle barneleger som er mest borti CVS på barn, og at det for voksne er gastroenterologer og nevrologer som er mest borti det.

Personlig er det en nevrolog som behandler meg, men han har understreket flere ganger at han aldri hadde hørt om CVS tidligere, og at dette ikke er hans spesialitet. Jeg har og forsøkt å få time privat til gastroenterolog, men fikk da beskjed om at han ikke hadde hørt om CVS tidligere, og derfor ikke ville behandle meg. Så da regner jeg med at det bare er å leite til man eventuelt finner en lege som kan dette. Blir veldig glad om noen kan gi meg navn på leger som kan dette i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>